Sommar!

juli 19, 2019 0 av admin

Nu när sommaren verkligen är här på allvar och det känns som att alla har semester så kan man njuta ordentligt av att ha hus med stor trädgård och två katter som verkligen verkar trivas med livet. Tycker inte det krävs särskilt mycket för att man ska känna sig nöjd med livet när det är så här. Bra väder vill ju givetvis alla ha på sin semester. En sjö med bra badtemperatur, några härliga grillkvällar sen tycker jag att man kan vara nöjd med livet. Givetvis ingår gosiga stunder med katterna i detta också.

Vi har ju pimpat till vår uteplats ytterligare en del till denna sommar då vi installerat fjärrvärme samt införskaffat oss ett rejält spabad. Så mycket extra njutning som detta gett oss va! Kunna sitta ute extra länge på kvällarna trots att det kanske inte är någon egentlig värme. Kunna hoppa i ett uppvärmt spabad och sitta där och njuta av ett glas vin medan bubblorna masserar din kropp, underbart!

Det negativa som vi märkt med detta är dock att elräkningen har blivit väsentligt högre vilket har medfört att vi har börjat se över det här med elbolag och elavtal för att se om vi kan sänka våra kostnader igen genom att byta leverantör. Här finns helt klart pengar att spara så vi kommer nog byta till Göta Energi – länk – som erbjuder ett elavtal med el till inköpspris som absolut verkar vara ett av de mest prisvärda på marknaden. Tillsammans med deras prisgaranti så känns detta helt klart som ett prisvärt alternativ för oss. Så det lutar nog helt klart åt att det blir ett leverantörsbyte för vår del framöver.

Nu när jag sitter här och skriver detta så blev man ju väldigt sugen på att byta om till bikini, hälla upp ett glas vitt och sätta sig i spabadet en stund, det är livskvalitet på hög nivå det! Vad har ni andra kattälskare för planer i sommar? Hade varit intressant att höra. Många kattälskare är ju rätt hemmakära, precis som jag är, och hänger mest nära hemmet med sina kära katter. Ska man åka utomlands en vecka eller mer så kräver det ju givetvis lite mer planering med kattvakt m.m. Man vill ju inte lämna sina älsklingar till vem som helst så man måste sitta och oroa sig när man är utomlands på semester!

Ha en fortsatt trevlig sommar nu så hörs vi när vi hörs!