Varma grader i sommaren.

juli 26, 2019 0 av admin

Hej på er! Hur mår ni mina kattälskare? Jag mår superfint. 

Jag har en fråga till er, vilken är er bästa hundbur? Kanske är en konstig fråga tänker ni eftersom detta är en blogg om katter, men jag har upplevt att burarna är bättre för hundar. Jag har en god vän som fick en hundbur av hennes vän som haft hund men som tyvärr gått bort. Hon rekommenderade mig att köpa en, eftersom hon vet att mina katter hatar sina burar, och likaså gör hennes katter, men inte den nya buren hon fick. Katterna går nästan in frivilligt i den, och det är ovanligt, det vet vi alla som lever ihop med katter, på deras villkor, eller inte alls!

Annars då, jo vi har ju semester och njuter för fullt dessa varma dagar av att vara ute i trädgården och sola o bada. Vi har en “uppblåsbar pool” som vi köpte förra året, den är stor och rejäl och liksom en pool för vuxna men den blåses upp som en luftring runt hela och sedan står den upp när man fyller den med vatten, den är gjord av plast hela poolen. Det är iallafall superskönt att hoppa i och ligga och flyta runt på en uppblåsbar madrass i. Så det är väl faktiskt även planerna idag, det är hela 28 grader ute redan och klockan är bara 10 drygt. Denna veckan skulle bli rekordvarmt i hela landet tror jag, och det känns som det är det, iallafall igår och idag.

Det märks att katterna också tycker det är varmt, de söker upp de svalaste ställena och när vi är ute gräver de gärna gropar i jorden och lägger sig gott däri. Nästan så man själv hade velat göra likadant, dock har ju vi poolen att ligga i och det är ju inte särskilt poppis hos katterna om vi skulle erbjuda dem att ta en simtur i poolen, haha.

Water, Swimming Pool, Bathing, Travel, Holiday