Var i världen är du?

november 25, 2019 0 av admin

Hej alla kära läsare från alla världens hörn.

Jag har nyligen lärt mig att det finns verktyg som kan ge information om var i världen besökarna till bloggen kommer ifrån. Det var en vän till mig som visade att man kan se detta och jag var fascinerat. Självklart ifrågasätter jag om det är så att alla dessa är verkligen personer eller om det bara är jag vet inte, någon robot i China som vill hacka in sig på min dator och sno mina katt bilder. Det var i alla fall väldigt intressant och med det tänkte jag, om jag nu får besökare från andra länder, undra om man inte skulle kunna starta en hemsida som säljer tillbehör till katter. Ansök företagslån, tänkte jag, i ren spontanitet, men efter lite tankar kring det så tror jag behöver en bättre affärsplan.

Det jag menar är, det kan verkligen inte vara så där enkelt att starta en hemsida och bara sälja saker på internet? Om det vore så, skulle så många fler hålla på med det eller hur? Förvisso tänker jag att när jag behöver något vare sig det är till min familj, mina katter eller mig själv så googlar jag och får jättemånga träffar på olika företag. Det är väl kanske lite som när man går ut till ett shoppingcenter och så finns det massor med butiker, alla säljer kläder men inte samma kläder.

Hur som helst. Jag tror att det här med att starta en webbsida som säljer tillbehör till katter kan vara intressant men det får stanna i idé-fasen. Dels kan inte jag någonting om hur man gör hemsidor men inte heller kan jag någonting om affärer. Vad har ni för erfarenheter kring sådana här saker? Är det någon av er som läser den här bloggen som har idéer om hur man starta ett företag, driver den, skapar webbsida, säljer kattprylar, blir miljonär på det? Något framgångsrecept? Dela med dig vet ja!

Ciao!