God jul och gott nytt år!

december 17, 2019 0 av admin

Hej alla

Så nu inför jul och det nya året börjar man ju tänka på vad vill jag åstadkomma nästa år. Ni vet de målen man lovar sig i och med början av året men som man sällan håller. Nu är jag fast besluten att hålla dem.

Frågan är bara, vad ska man lova sig? Ska man starta ett hembryggning företag? Eller ska man börja träna fler gånger per vecka? Eller ska man ta kurser på universitet?

Det är så många saker man hade kunnat göra, men hur bestämmer man vad som är det viktigaste, det som kommer att ge dig mest lycka och det som kommer att betyda något i dit liv. Vad om man gör en lista med allt man vill uppnå och sen med fördelar och nackdelar om själva projektet och fördelar och nackdelar om vad det ger för värde i ens liv. Det skulle kanske kunna vara något. Vad säger ni?

Bland de saker jag skulle vilja göra är att resa mer, dock inte bara en veckas semester eller två, utan en riktig lång resa, flera månader i ett annat land eller fler länder. Det tror jag är något som ger ett självt perspektiv på livet, man får träffa människor som lever i en hel annorlunda verklighet, man får gå in i en ny verklighet där dina perspektiv på livet kanske ifrågasätts. Det måste vara berikande på många sätt.

En annan sak jag skulle vilja göra mer av är träningen. Jag tror att i längden är det här med träningen något jätteviktig, framför allt för åldrandet. Sen när man blir 60. 70, 80 kommer ens livsstil reflekteras där och de beslut man tar idag kommer att synas då.

Det finns även fler saker jag tänker på men kan inte riktig bestämma mig för vad jag vill fokusera på.

Hur som helst. Snart är det jul och nyår och därför önskar jag er

En God Jul och Gott Nytt År!