Glömskan slår till precis inför julen!

december 18, 2019 0 av admin

Åh nej, åh nej, åh nej!!!!

Jag har klantat mig, jag har verkligen klantat min jul! Jag har glömt att jag skulle ge min vän aktiv kol i julklapp, jag har helt glömt av att beställa det och nu vet inte jag om det kanske hinner komma innan den 24e december.

Det är så här att jag har en vän som håller på med att brygga sina egna öl och i julklapp så har min vän sagt att hen vill ha aktivt kol från mig! Mycket ovanligt att någon ber om det men vad ska man göra, det är vad hen vill ha. Problemet är att jag har helt glömt av att beställa det och nu vet inte jag var man kan hitta det där!

På tal om konstiga julklappar, det vore jättekul att få veta om några av er läsare har fått så där konstiga beställningar i julklappspresent? Jag tror det här är en av de som toppar min lista. En annan gång var det en vän som önskade sig en sån pinne för att klia sig i ryggen, en portabel fläkt inför sommaren, en toarulle som lyser i mörkret (i och för sig inte alls så dum om man går på toa med släckt lampa).

Vad hr ni för önskningar inför julen? Jag hade velat ha en resa till Polen. Jag vill dit på vår/sommar. Jag har hört att det blir väldigt fint och att det inte är så dyrt att åka till dess huvudstad Warszawa.

Nå väl, det var bara det här jag ville säga. I och med mitt lite längre inlägg för några dagar sen, så tänker jag att den här får bli så här lång för denna gång och nu på riktigt…

Jag önskar er alla en mycket trevlig, fin och kärleksfull God jul och ett mycket spännande 2020!