Alla i samma säng

december 21, 2019 0 av admin

Hej alla.

Vet ni vad jag önskar mig? En säng 190 i mått. Min nuvarande säng är bara 160 och där sover min man och jag. Barnen får inte mycket plats i den och inte heller de fyrbenta vännerna. Måns och Milla älskar vår säng, så ibland när vi sover kryper de upp hos oss, jag vet inte riktig om en större säng skulle förändra vårt liv så mycket men det är något jag hoppas på!

Jag funderar även på om inte man kan göra måttanpassade sängar, vi skulle kunna få plats med en ännu större säng i vårt sovrum, det skulle också betyda mer plats för barnen, katterna och helt enkelt mer mys, å andra, är det verkligen något jag vill ha? Och hur stor ska sängen vara 250? Kan man ens ha en sån stor säng?

Det är många frågor som dyker upp gällande sängen. Sen ska man även tänka på att de får man också måttanpassa sängkläderna, och de är redan skjut dyra som de är, så kan tänka mig att för en ännu större säng, anpassade sängkläder kommer att kosta skjortan! Det kanske är lika bra att fortsätta med en 160, som det är nu får man inte mycket plats med barn och katter och vuxna där, annars kanske det bara blir jobbigt.

Hur som helst. Ännu en gång ska jag önskar er God jul och Gott nytt år men jag har gjort det så många gånger nu att ni är säker trötta på att höra det, inte nog för att ni hör det hela tiden även från andra människor, men å andra sidan, jul är till för att spridda kärlek och mys och goda tankar och bra ord!

Nä, nu på riktigt, det här är sista gången jag skriver för i år! Nu lovar jag det.

Ha det så himla trevligt!

Ciao!!!