Vår och planering

april 29, 2021 0 av analytics

Hejhej! 

Hur mår ni och era fyrbenta vänner? 

Här är det fint, men Måns har börjat visa symtom på astma, veterinären sa att det inte är helt säkert, utan kan vara ett gränsfall och i kombination med pollenallergi. Hur som helst så blev det droppen så nu har Patrik och jag bestämt oss för att sluta röka, en gång för alla. Alltså sluta röka vanliga cigaretter, till och börja med, sen är målet att sluta helt. Men vi tänkte att det borde hjälpa Måns om vi går över till elektroniska cigaretter för att skona hans lungor – vilket ju är bra oavsett om det är astma eller ej. 

Usch, får medge att jag har så dåligt samvete för det här, har ju velat sluta röka länge, men inte riktigt lyckats trots flera försök. Det blir ju en dum ovana och dagens lugna pauser när man tar sig ut och bara andas ut (haha dock med gifter i luften). Får försöka komma ut ändå på sådana pauser, tror mycket på det här med att jobba med sina beteenden och vara medveten om dem. Vem vet, kanske är jag inte så beroende av nikotin som jag tror, utan snarare beroende av att pausa allt de där fem minuter som jag går ut och röker. Önska mig lycka till att sluta denna gången!

Våren är äntligen här så då blir det ju lättare att komma utomhus åtminstone, är massor i trädgården som ska fixas och så ska vi helst hinna bygga om rosen spaljén innan den slår ut då trät börjar murkna.  Mysigt med trädgårdsarbete och katterna gillar när vi grejar ute så de kan ligga på trappen eller under en buske och ha koll på oss men samtidigt kunna jaga fjärilar och tugga på kattmyntan. Verkar så gott att vara katt ibland, eller vad säger ni, kattvänner? 

Mmm, nu börjar det lukta gott från sockerkakan som bakas i ugnen. Annika, som är föreningens sekreterare, samt Lena som är kassör, kommer förbi på fika snart. Ska bli kul att ses och framförallt ska vi gå igenom planeringen för de kommande månaderna för vår Bombay Cats förening. Vi ska också dokumentera resultatet av loppmarknaden som vi höll nyligen, kan glatt meddela att det gick med plus. Trots corona dök en del upp, andra engagerade sig online på vår Facebook grupp sida där vi höll en aktion och live sände från loppmarknaden. Mycket lyckat! 

Trevlig helg!