Kattungar

 

 

Maj 2010

 

Kattungarna är här !

Våra underbara pälsklingar ( kattungar) flyttar till sina nya hem

tidigast vid 16 veckors ålder.

Då är de vaccinerade och chip märkta, stamtavla från SNRF - Sveriges äldsta IDP förening. Alla våra katter är även registrerade i CFA och Tica! 

 

Våra sällskaps kattungar kostar från ca 6000 och uppåt &

en för avel/show kostar max 10 000!

Vi är inte förtjusta i ocker priser och vi vill att alla som önskar köpa en sådan här ovanlig och otroligt trevlig och go ras skall ha råd med den. Vi kommer därför att se till att denna exklusiva ras inte blir nåt bara för folk med gott om pengar. Vårt mål är att dela med oss av våra underbara katter och sprida rasen och göra den mera lätt tillgänglig för alla.

 Det rätta hemmet är viktigare än att sälja till ett högt pris.

 

Om ni är intresserade av en kattunge från oss vill vi att ni först berättar lite om er själva och era planer för er nya familjemedlem så att vi får lära känna er lite och kan hålla kontakten i framtiden med.

Önskar ni en katt för avel utställning eller endast till sällskap. Hona eller hane. En eller flera. Vilken typ föredrar NI?

Långnosad "traditionell" eller en kortare rundare "Contemporary" nos? För mera info se här, Utseende.

OBS! Be att få se stamtavlan på de bombay katter / kattungar ni är intresserade av, om katten är renrasig så SKA det inte finnas några katter alls från katterier såsom: Jammac, Repetite, Nattblommans eller Skjodolds då dessa inte har några amerikanska linjer alls bakom sig och därför inte hör hemma alls i denna ras!

Är katterna eller uppfödningarna inte registrerade i original förbundet CFA eller finns inte att finna i Pawpeds Bombay stamtavle-databas kan detta också vara en bra  fingervisning att de inte är helt renrasiga "äkta" amerikanska bombayer.

  

Mars  2010

 

Vi har 2 undebara söta kastrerade 1 år gamla

pojkar som söker nytt gemensamt hem OMGÅENDE

på grund av ändrade familjeförhållanden.

 

Säljes för 3000 för båda, de är bästa kamrater &

 vi särar ej på dem!!!

 

Ring eller maila NU!

070 36 30 928

OBS Kom ihåg att fråga om vårt ide om att köpa 2 små kattungar samtidigt till ett mycket förmånligt pris, allt för att kattungarna skall ha det så bra som möjligt i sin nya familj!

 

 

 

Fodervärdar

gärna barnfamiljer sökes i Umeå / Öviks trakten.


 

Elisabeth Thors & Michael Nyberg

Telefon: 090 777 495 / 070 36 30 928

 

bettan@bombaycats.se

 

 

Web Design Template